Update:

Er hebben zich nu 10 potentiële deelnemers en deelneemsters gemeld voor het estafetteloopje Zoutkamp - Lauwersoog v.v. Daaronder zijn nog geen begeleiders etc. Weet je mensen die graag mee zouden willen: lopen, fietsen, rijden of varen? Nog 14 plekken vrij: vol is vol

 

Vraag: ik wil graag de interesse verkennen voor een estafetteloop door het prachtige natuurgebied van Zoutkamp naar Lauwersoog en vicaversa (afstand 13 km). De deelnamemogelijkheid is echter beperkt: er kunnen in totaal 24 personen mee (lopers, begeleiders en belangstellenden). Eén groep + begeleiding rent van Zoutkamp naar Lauwersoog en de andere groep + begeleiding rent van Lauwersoog naar Zoutkamp. De deelnemers reizen dan heen of terug met de garnalenkotter ZK 4, het museumschip van het visserijmuseum Zoutkamp. Dit schip mag maximaal 12 personen vervoeren. En dat voor een heel betaalbare prijs. Het zou een prachtige loop en vaart door een uniek natuurgebied kunnen zijn. Je moet in staat zijn om minimaal 5 km te kunnen lopen. Je mag de afstand helemaal lopen of gedeelten (5 km) daarvan. Datum: in nader overleg Wie?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik heb 2 voorlopige data voor de estafette Zoutkamp - Lauwersoog v.v., waarop de viskotter ZK4 beschikbaar is:
Zondag 26 mei en zondag 30 juni. Ik wil graag van jullie weten wat de meest geschikte datum is.
De deelnameprijs is ook bekend nu:
24 personen € 5 pp
23 personen € 5,25 pp
22 personen € 5,50 pp
21 personen € 5,75 pp
20 personen € 6 pp
19 personen € 6,25 pp
18 personen € 6,50 pp
17 personen € 7 pp
16 personen € 7,50 pp

Zijn er mensen die graag mee willen op de boot, maar niet hardlopen, dan betaal je voor de vaart heen en terug het dubbele bedrag.