(Hardloop)reis naar Lostice in Tsjechië.

 

De voorbereidingen voor de reis naar Lostice zijn inmiddels in volle gang. Van 9 mei tot 12 mei zullen wij te gast zijn bij de Borak marathon, waaraan enkele leden van De Fietsende Hardloper deel zullen nemen. Er is inmiddels al een concept programma.

De donderdag is een reisdag, waarop we door dhr. Oralek ontvangen zullen worden.

De vrijdag wil dhr. Oralek ons een culturele invulling aanbieden tijdens ons verblijf.

We zullen de historische stad Olomouc bezoeken en/of de stad Kromerizke, ook wel het Athene van Moravië genoemd. Kromerizke was vroeger de belangrijkste stad in dit gebied, totdat Brno deze rol overnam.

                  

In Krommerizke bezoeken we het kasteel van de aartsbisschop van Kromerizke en de bijbehorende prachtig aangelegde tuinen.                                                                                                                                 

 

 

                                                                   

Na afloop van deze culturele trip willen dhr. en mevr. Oralek ons graag ontvangen in hun tuin waar we de dag afronden met een grill party (gegrilde makreel) en onder het genot van Moravische (streek)wijnen en Tsjechisch bier.

De zaterdag is dan de wedstrijddag en op zondag 12 mei is dan weer te terugreis.

Wil je nog mee? Wees er snel bij, want Oralek moet voor het einde van de maand het aantal deelnemers weten om de verblijfsaccomodatie te regelen.

Registreer of info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29